Till senaste kommentaren

Varför får min monstera gula blad?

Varför får min monstera gula blad?
Blomsterlandet Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Att bladen gulnar betyder att de har drabbats av syrebrist. Detta beror med största sannolikhet på övervattning. Klipp bort de gula bladen och håll igen på vattningen ett tag. Se sedan efter till att du låter jorden torka upp ordentligt mellan vattningarna.
  Blomsterlandet
 • Hej min Gullranka växer och nya blad kommer MEN det är hål i bladen som kommer nya!!!! Vad beror detta på?
  Tacksam för svar snarast..
  / Christina
  Christina Jerndahl
 • Hej Christina!
  Tack för din fråga! Det låter lite märkligt. Har du möjlighet att skicka någon bild på hur det ser ut, så har vi lättare att kunna svara på din fråga.
  Johan Jancke Trädgårdsmästare
 • Hej,
  Kan man gräva ned en stor perforerad kruka i marken och plantera en vildkaprifol däri eller kommer växten att bli sjuk av detta? (Jag önskar kontrollera rötternas spridning då jag vill kaprifolen nära husväggen)

  mvh
  Marona Hansson
 • Hej Marona!
  Det brukar gå bra att plantera i en kruka, så länge överskottsvatten kan rinna ut. Växten måste förstås ha tillräckligt med plats, men kaprifol har ett ganska nätt rotsystem. Hälsningar Frida
  Frida Nyberg Trädgårdsmästare
 • Hej! Köpte en pampig, blommande Dipladenia hos er för fyra dagar sedan. Nu har den börjat tappa både blad (lätt gulnade) och blomknoppar som inte hunnit slå ut. Står inomhus i österfönster. Med den här takten är den helt kal på två veckor. Vad göra?

  Maxa
 • Hej Maxa!
  Det är svårt att säga exakt vad som hänt med din blomma. Kan den varit utsatt för kyla? I annat fall tycker jag att du ska kontakta butiken där du handlade för en reklamation. Trevlig helg!
  Johan Jancke Trädgårdsmästare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.