Till senaste kommentaren

Bekämpningsmedel mot avenbokskvalster.

Förra året köpte jag Neudorff Promanal Fruktträd Effekt för att bekämpa kvalster i min avenbokshäck på rekommendation från er trädgårdsmästare i butiken.Jag behöver spruta i år också men hittar inte detta medel på er hemsida. Kan inte åka till butiken i Växjö pga min ålder och måste skicka bud att köpa.
Solveig Lärnung

Kommentarer

 • Hej,
  Jag är osäker på om medlet finns kvar i sortimentet och rekommenderar dig att kontakta Blomsterlandets Växjöbutik direkt och prata med personalen. Klicka på länken nedan så kommer du till butikens kontaktuppgifter:
  Blomsterlandet Växjö
  Linda Schilén Trädgårdsmästare
 • Jag tillhör riskgruppen och går inte till någon affär. Blomsterlandet i Växjö svarar inte i telefonen utan ber mig att komma dit på telefonsvarare. Därför skrev jag till dig.
  Solveig Lärnung
 • Hej Solveig,
  Jag ska också göra försök att kontakta butiken och återkommer till dig så snart jag har fått ett svar på frågan om Neudorff Promanal Fruktträd Effekt finns kvar i sortimentet och i butiken.
  Linda Schilén Trädgårdsmästare
 • Hej igen Solveig,
  Nu har jag fått svar från sortiment och inköpsavdelningen och produkten har utgått i Blomsterlandets sortiment och finns alltså inte i butiken.
  Linda Schilén Trädgårdsmästare
För att skriva din fråga i forumet behöver du logga in i Blomsterlandets kundklubb. Logga in här.