Mysigt på balkongen

Hej jag vill gå mysigt på min balkong. Ovh behöver lite tips på vad man kan göra. jag ska ta bort en gammal säng jag har där och göra fint. Men har Ingen. Idé på hur man kan göra. Mvh annsofie Gustafsson
Annsofie Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Annsofie,
  Så härligt det att du vill göra balkongen till en mysig plats! Det finns många sätt att göra det på och här på hemsidan finns flera läsvärda artiklar bland annat några som jag har skrivit. Klicka på länken nedan så kommer du till dessa.

  Odla på liten yta

  Lycka till!
  Linda Schilén Trädgårdsmästare
 • Hej okej. Det funkar inte så bra med växter på min balkong. Det vill inte blomma så mycket. Så jag måste inreda med annat som inte är växer och blommor. Om du har nå tips. Mvh annsofie gustafsson
  Annsofie
 • Hej igen,
  Jag förstår, det blir alltid mysigt med en matta på golvet, en sittmöbel, ett vindskydd att sätta på balkongräcket, ett parasoll och en spaljé som insynsskydd samt några torktåliga örter i kruka som tex timjan, oregano och lavendel. Än en gång lycka till!
  Linda Schilén Trädgårdsmästare
 • Hej okej jag skickar en bild på hur det ser ut just nu på min balkong .jag har en gammal säng som är i vägen just nu. Men så långt har jag fixat än så länge.

  Annsofie Gustafsson
 • Hej igen,
  Det ser fint ut och med ovan förslag kommer du få balkongen till en mysig plats att vara på!
  Linda Schilén Trädgårdsmästare
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.