Plantera träd vinter

Hej!
Jag vill ge ett träd till ett vän som inom kort ska få barn, så tanken är ett träd som står sig år efter år. Det ska planteras i en trädgård under december/januari. (I Skåne, så med Skånes väderlek). Trädgården är inte liten, men det behöver inte vara det maffigaste trädet som finns, det ska mer vara en fin gest. Mottagaren är mycket intresserad av trädgård, så hoppas ni har ett passande tips jag kan köpa?

Med vänlig hälsning,
Petra

Skickat från min iPhone

Kommentarer

 • Hej! Vilken fin idé! Dessvärre är trädgårdsväxterna slut för säsongen och går ej att beställa igen innan ca vecka 10. Även om det i praktiken säkert skulle gå att plantera i Skåne. Men du kan ju alltid ge bort ett presentkort på ett träd. Det kommer att finnas både fina fruktträd och prydnadsträd till vårsäsongen. Vänliga hälsningar Frida
  Frida Nyberg Trädgårdsmästare
 • Har ni någon buske som kan fylla motsvarande tanke? 😀
  Träd
 • Hej igen!
  Samma sak gäller att det ej kommer att få tag på via oss denna årstid. Jag tror det kommer att vara svårt att få tag på även via andra butiker. Även om det går att plantera, så har vi inga leverantörer under vintern. 
  Men även på busksidan kommer mycket fint att komma in till våren. Både blommande buskar och tex bärbuskar, lite beroende på vad man är ute efter.
  Frida Nyberg Trädgårdsmästare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.