Vad kan man odla på balkongen

Hej jag bor i zoon 3 har sönder länge på balkongen. Jag har testa att odla gurka och jordgubbsplantor men går inte. Det som funkar är morot tomat och tagetes just nu . Vad kan man odla mer jag har en stor kruka på 18 liter sen en mini pallkrage.
Malin

Kommentarer

 • Hej igen Malin!
  Sådant som är enkelt att lyckas med är t ex sallat, rädisor eller kryddväxter som oregano, timjan eller citronmeliss. Sallat och rädisor sår du som frön, medan kryddväxter köper du som färdiga plantor. Lycka till!
  Johan Jancke Trädgårdsmästare
 • Hej okej då vet jag. Jag råkade klippa av en kvist med gröna tomater när jag pyssla med min tomat planta. Kan man få dom att växa och mogna ändå jag skulle ta bort lite så ljust kommer åt råkade klippa på fel ställe. Mvh annsofie gustafsson 

  Malin
 • Nej, växa mer kommer de inte att kunna göra, men mogna gör de även efter att man plockat av dem. Låt dem bara ligga framme på ett fat så kommer de förhoppningsvis att visa lite röd färg senare.
  Johan Jancke Trädgårdsmästare
 • Hej okej då vet jag. Jag har en busktomat för balkongen behöver jag att tjuva den eller klippa bort nåt på den kommer massa nya blommor på den så verkar bli mycket på den. Mvh annsofie gustafsson
  malin_annsofie@live.se
 • Hej Malin!
  Du behöver inte tjuva en busktomat, utan den klarar sig fint ändå.
  Nu får du ha en fin söndag ute i det fina vädret!
  Johan Jancke Trädgårdsmästare
För att skriva din fråga i forumet behöver du logga in i Blomsterlandets kundklubb. Logga in här.